Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Tria Maria?

 


"We hebben alledrie als tweede naam Maria. Maar eigenlijk vonden we de naam Tria Maria vooral erg grappig voor ons trio."

 

 

 

 

Doré - piano en zang

Doré van Deijck studeerde basgitaar en piano aan het conservatorium. Haar veelzijdigheid is essentieel voor Tria Maria. Ze stond in theaters in binnen- en buitenland, trad op voor radio en tv en zelfs voor onze koningin. Van salsa tot klezmer, van jazz tot klassiek, Doré speelt en zingt het allemaal!

 

 

Marjolein - dwarsfluit, zang en percussie

"Marjolein Kempen slaagt er goed in het zoete imago van haar instrument te ontkrachten.” Zomaar een recensie van het Parool. Na het conservatorium speelde en componeerde Marjolein voor haarzelf en anderen. Ze stond op de planken in New York en speelt mee op o.a. de cd van Daniel Fanego, “Sol y sombra” en van Flor de Amor “La Parada”.

 

Judith - zang en percussie

Judith Nijland zingt al haar hele leven. Het conservatorium was dan ook een logische stap en inmiddels heeft ze 5 eigen cd's op haar naam staan. Ze zingt in Nederlandse theaters, maar speelt ook op podia door heel Europa, Amerika, Thailand, Japan, Australië en Indonesië. "Judith heeft een hele mooie stem", aldus radio-presentator Frits Spits.